Angst Patiënten

Bang en angst voor de tandarts?

Wij begrijpen dat er veel moed voor nodig is om uw angst voor de tandarts onder ogen te komen. Maar wees gerust. U bent niet de enige. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd als tandarts in Groningen op angst patiënten. Speciaal voor mensen die bang zijn voor de tandarts. Stel uw tandarts bezoek niet langer uit en kom vrijblijvend langs bij Tandartspraktijk WijertNoord. Wij vertellen u er alles over. Niet voor niets noemen ze ons de gespecialiseerde angst tandarts van Groningen.

Veel angst patiënten bezoeken onze praktijk

Jaarlijks krijgen wij te maken met veel patiënten die bang voor de tandarts zijn. In onze praktijk in Groningen begrijpen we dat het onmogelijk lijkt om uw angst te overwinnen. Maar, uit ervaring weten we ook dat als we u stap voor stap heel rustig begeleiden en daarbij goed luisteren naar wat u aankunt, u helemaal geen angst hoeft te voelen.

Hoe gaan we bij de tandarts te werk met angst patiënten: de eerste keer voeren we alleen een gesprek en maken we een foto van uw gebit.

Angst voor de tandarts overwinnen

We praten samen over de mogelijkheden en u kunt alvast een kijkje nemen in de behandelruimte om te wennen. U kunt vragen stellen en u krijgt overal antwoord op. Iedereen reageert anders op angst voor de tandarts en heeft een andere manier om ermee om te gaan. De een wil alles weten tot in detail omdat daardoor de angst afneemt. De ander wil juist liever niets weten en kan volledig vertrouwen in de deskundigheid op het gebeid van angst patiënten in onze praktijk in Groningen.

Is uw angst voor de tandarts al een beetje afgenomen?

Alles mag en overal houden we graag rekening mee. Is deze informatie voor nu op dit moment voldoende laat dan gewoon een berichtje achter op de website, dan nemen wij contact met u op om die tweede stap te zetten want die eerste grote stap heeft u al gezet.

Wil je meer informatie over angst voor de tandarts? Klik hier!