Huisregels

Tandartspraktijk Wijert-Noord staat open voor nieuwe patiënten en bij ons bent u meer dan welkom.

Om behandeld te worden, moet u eerst zich laten inschrijven, dat betekent dat er een controle gedaan moet worden, foto’s gemaakt moeten worden en een gezondheidsvragenlijst ingevuld moet worden.

Echter is het wel zo dat wij regelmatig te maken hebben met klanten die zich laat afmelden of niet op komen dagen. Om de kwaliteit van onze zorg te kunnen blijven waarborgen hebben we daarom een aantal simpele  huisregels  opgesteld:

Wij vragen u vijf minuten voor aanvang van uw afspraak aanwezig te zijn.

Wij verzoeken u ook wijzigingen in uw gegevens zoals adres, telefoonnummer, e-mailadres en verzekering tijdig aan ons door te geven.

Wanneer er veranderingen zijn in uw gezondheid of de medicatie die u gebruikt, dan dient u dit aan ons door te geven.

– Verzetten van afspraken kan kosteloos tot twee werkdagen van tevoren(48 uur).

– Indien de afspraak niet of niet tijdig tevoren is afgezegd, kan de gereserveerde tijd in rekening worden gebracht, hierbij wordt er vanuit gegaan dat in de gereserveerde tijd geen andere patiënten konden worden behandeld of andere werkzaamheden konden worden verricht.

Het is uw eigen verantwoording om uw vergoeding van uw zorgverzekeraar in de gaten te houden als u hier niet overheen wilt gaan.

Om u de beste en veiligst mogelijke behandelingen aan te bieden vinden wij het belangrijk om uw gezondheidsverleden te inventariseren. Deze informatie wordt zeer vertrouwelijk verwerkt en wordt enkel gebruikt om de behandelingen in onze praktijk te bevorderen. Wij vragen u als uw nieuw bent in onze praktijk om een uitgebreide anamneselijst in te vullen, welke door de tandarts wordt beoordeeld.

Klachtenregeling:Praat eerst met uw tandarts. Als u er samen niet uitkomt, kunt u een stapje verder gaan en telefonisch advies en informatie inwinnen bij het Tandheelkundig Informatie Punt (TIP, tel: 0900 2025012, € 0,15 per minuut).

Meer informatie over de klachtenregeling kunt u opvragen bij de KNMT waaraan we zijn gesloten. Dat kan schriftelijk via Postbus 2000, 3430 CA Nieuwegein.

Mochten er vragen zijn dan kunt u gerust van te voren contact met ons opnemen. Wij danken u alvast voor uw moeite!